Improvisatiecursus (volwassenen)

Theater De Garage stimuleert de ontwikkeling en de kwaliteit van het amateurtheater. Wij bieden een cursus aan voor volwassen spelers. Dit gaat een improvisatiecursus worden.

Improvisatie ”theater” is iets wat iedereen kan! Je kan op dingen uitkomen die je van tevoren niet had kunnen bedenken, en waarvan je niet wist dat je ze in je had! Je gaat lekker aan de slag met theatrale, zeer uiteenlopende spelvormen. Vormen rond verhalen vertellen, soepel samenwerken, spelen met emoties, zang, en nog veel meer.

Improvisatie is ook niet teveel in je hoofd gaan zitten, maar juist zoveel mogelijk “ja” op alles zeggen. En ontdekken wat dat allemaal voor bijzonders oplevert! Een vaardigheid die je helpt om makkelijker bijvoorbeeld voor groepen te gaan staan en je verhaal te vertellen.

Durf te improviseren!

Heb je interesse in deze 10 lessen durende cursus dan kan je je aanmelden. De cursus van 2024 is tot en met april en gestart.
Totale cursusprijs € 185 (incl. proefles) en de vervolglessen zijn ook op dinsdagavonden. Aanmelden kan via Info@theaterdegarage.nl of wil je meer informatie dan graag bellen naar Theater De Garage 077-3514252

* Minimum aantal deelnemers 12 personen. ***** enige ervaring met toneel is gewenst*****

Cursusleidster Natasja van Tilburg (foto) is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en aan de Meisner Acteer Studio (Paul Dekker). Als actrice heeft ze gespeeld in diverse films en t.v. series. Verder geeft ze trainingen en verzorgt ze in Theater De Garage o.a. de beginnerscursus en toneelgroep Venloos Ald.