Jongeren in Theater De Garage

We hebben het goed in onze oren geknoopt: ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’.

Theater De Garage blijft bouwen aan een perspectief om een theater in de regio Noord-Limburg te zijn ‘waar het gebeurt’, de plek waar niet alleen theater wordt geboden maar ook gemaakt. We gaan o.a. met jonge theatermakers aan de slag die jongeren uitdagen om hun creatieve talenten te ontwikkelen.

In dit kader is zelf theater maken onze eerste doelstelling.

Verleden: Met voorstellingen als Hoezo Vrijheid!? Bonk, Dagboek van een Flat, Romulus, Down and Out in Venlo, werden eigen producties gemaakt. Naast deze produkties werd verder met veel plezier gewerkt aan (en onder veel publieke belangstelling) de theaterstukken Nebel en Grensgeval. Foto’s: Carla Dienaar of bekijk dit  filmpje dat Jasper Vaessen maakte rondom Down and Out in Venlo.

De producties worden professioneel begeleid door een regisseur en ondersteund door vormgevers voor decor en kostuums. De techniek is in handen van onze eigen zeer ervaren vrijwilligers.

Theater De Garage wil daarmee in de regio Noord-Limburg een aanjager zijn voor jongerentheater in een professionele setting. Het is duidelijk dat dit geen incidenteel initiatief is maar een doorgaand proces. Theater De Garage wil jong talent koesteren en hen inspireren om in de huid van die ander te kruipen, zich te verdiepen in dat andere persoontje en zich daarmee in de schijnwerper te plaatsen.

Dus, ben je tussen 15 en 22 jaar, wil je meespelen in een theatervoorstelling, ben je enthousiast, muzikaal, heb je lef, een rijke fantasie, wil je er tijd voor vrijmaken en je voor 100% inzetten, dan ben je van harte welkom.

Ervaring is niet noodzakelijk. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een mailtje aan info@theaterdegarage.nl