Workshop kennismaking met het vak Trainingsacteur

Door Theater De Garage - 16 januari 2020

Lijkt het je leuk om het vak trainingacteren te ontdekken, past het bij je om anderen mensen in beweging te zetten, of ben je gewoon nieuwsgierig?

Allemaal goed, iedereen is welkom. Je hebt geen ervaring nodig op het gebied van acteren of communicatie. In deze workshop krijg je een kennismaking met het vak, want het is een vak. Een trainingsacteur is gespecialiseerd in het spelen van een rol binnen een leersituatie. Het kunnen neerzetten van een gedrag, afstemmen op de ander, de grens opzoeken bij diegene die je tegenover je hebt, duidelijk kunnen communiceren. Het gaat hierbij bv. om gesprekstechnieken, omgaan met weerstand / agressie, slechtnieuwsgesprekken, klantvriendelijkheid of feedbacktraining binnen teams.

Datum: 22-2-2020
Tijd: 10u – 13u
Locatie: Theater De Garage
Kosten: € 45 incl. koffie, thee en gezellige sfeer
Docent: Heidi Hendrickx
Aanmelden: via spoenk1973@gmail.com vóór 8-2-2020

Over Heidi:

“14 jaar geleden ben ik begonnen als simulatiepatiënt bij Gilde Opleidingen te Venlo. Ik ben nog steeds actief als patiënt;  collega simulanten coach en geef de jaarlijkse bijscholing (alle 5 locaties in Limburg) samen met een collega trainer. In 2013 heb ik de opleiding gevolgd tot trainingsacteur en ben al 6 jaar actief als zzp-er, o.a. bij VieCuri, AmbulanceZorg Limburg-Noord, Ocean, Veiligheidsregio, Proteion, HAN Nijmegen, Woman what’s up, Unik Vegchel / Uden, De Zorggroep Venlo, VU mc Amsterdam. Momenteel ben ik steeds meer actief als communicatietrainer i.p.v. acteur.

Een jaar geleden ben ik gestopt met mijn werk als ambulant begeleider (na 12 jaar dienstverband) waarbij ik kinderen heb begeleid met gedragsproblemen binnen de gezinnen en speciaal onderwijs. Belangrijke kernwaarden voor mij zijn: aandacht, avontuur, communicatie, gezondheid, inleven, liefde, muzikaliteit, plezier, uitdaging en vertrouwen.

Zou je naast je huidige baan ook nog iets anders willen doen, heb je geen baan en lijkt je het leuk om dit in de toekomst te gaan doen of heb je geen plannen en wil je ervaren of het iets is voor je, meld je dan aan! Mocht je deze datum niet kunnen en heb je wel interesse laat het me dan ook weten.

Groet Heidi Hendrickx”

 

Terug naar het overzicht