Wijktheater

 WIJKTHEATER VENLO – ZUID START MET DERDE EDITIE!

Voor de facebook pagina zie.

En de website van wijktheater venlo-zuid

Na twee succesvolle wijktheatervoorstellingen start in september de derde wijktheaterproduktie Venlo-Zuid.

Wijktheater is theater door de wijk, voor de wijk en over de wijk. Samen maken we een theaterproductie over zaken die spelen in jouw buurt, iets wat voor je voordeur gebeurt.  En wie kan dat nou beter uitdragen dan jij als wijkbewoner zelf?

Wat je nodig hebt om mee te doen zijn enthousiasme en plezier in het spel. Je hoeft geen Carice van Houten of Huub Stapel te zijn om op de bühne je mannetje of vrouwtje te staan. Iedereen kan meedoen, ervaring in toneel is niet nodig.

Enkele andere praktische zaken zijn:

Deelname is gratis. De eerste 6 bijeenkomsten zijn bedoeld om te ervaren wat toneel spelen is. In de 6e bijeenkomst  beslis je of je door wilt gaan.

Daarna volgen een 30-tal wekelijkse repetities en een voorstelling in april 2019.

Hartstikke leuk.

Zowel het thema als deels ook de invulling daarvan gebeurt door de spelers. De regie is in handen van de ervaren regisseuse Ine van der Vorst.

De repetitie is op donderdagen van 19.30 tot 22.00 en vindt plaats in het Huis van de Wijk de Zuidpilaar, Reigerstraat 2, in Venlo-Zuid. Start: 6 september 2018.

De organisatie is in handen van de werkgroep Wijktheater Venlo-Zuid onder leiding van Theater De Garage. Wijktheater Venlo-Zuid werkt samen met het Huis van de Wijk en Buurt- en Bewonersnetwerk Venlo-Zuid.

Het derde wijktheater is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Venlo/ SAM-Fonds.

Voor meer info en aanmelding bel of mail met Piet Nillesen: 077-3514252 of info@theaterdegarage.nl

Uiterlijke aanmelddatum: 5 september 2018.