Cursus Spelen Met Niets (nog geen datum bekend)

Spelen Met Niets

Spelen is ontdekken en onderzoeken. Wat gebeurt er als ik hier sta en wat betekent het als ik dit doe? Deze vragen komen vaak voorbij als je bezig bent met een voorstelling maken. Vooral als je werkt met een script.

In deze cursus gaan we het helemaal anders doen.
We gaan niet spelen vanuit een script maar we gaan het zelf maken. Beginnen vanaf nul en zelf creëren wat wij willen maken. We stappen dus in een groot experiment waarbij niemand weet wat de uitkomst gaat zijn. Samen maken, daar draait het om.
Je hoeft voor deze cursus niet de beste speler allertijden te zijn. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en nieuwsgierig naar het onbekende.

Tijdens deze cursus leer je ook van alles over spelen. Van tekstbegrip naar stemgebruik tot ruimtelijk besef. En alles wat je beleeft en leert wordt meegenomen in dit experiment.

De cursus wordt gegeven door Max Peuten. Afgestudeerd aan de MBO-toneelschool in Tilburg. Max is een speler in hart en nieren. Hij vindt het interessant om te zoeken naar datgene wat een voorstelling spannend en leuk maakt.

De cursus is voor deelnemers tussen de 18 en 35 jaar jong. De repetitie avonden zullen op vrijdagavonden zijn van 19.30 tot 22.00 uur.
Dus wil jij leren wat spelen is en wil je ontdekken waar de theatermaker in jou zit?  Meld je dan snel aan en stuur een mail naar info@theaterdegarage.nl