Toneelcursus voor kinderen (9 t/m 12 jaar) start op 8 oktober 2024!

Altijd al willen ervaren hoe leuk toneelspelen is? Ontdekken hoe tof het is om in een andere rol te duiken en je fantasie te gebruiken op toneel? En ben jij tussen 9 en 12 jaar? Doe dan mee met de toneelcursus voor kids!

We gaan samen spelen, typetjes verzinnen, gekke stemmetjes proberen, scènes uitbeelden en je fantasie gebruiken. In 10 lessen leer je op een speelse manier de basis van het toneelspelen en werken we naar een toffe presentatie, waar je aan je ouders kunt laten zien wat je allemaal kan!

Theatermaker Eileen Bosch gaat in tien lessen met de groep kinderen aan de slag. “Het plezier staat voorop in mijn lessen. Je fantasie wordt op meerdere manieren geprikkeld. Daarnaast luister ik ook naar wat de kinderen zelf willen leren en leuk vinden, daar richt ik de lessen vervolgens op in. Als ik merk dat een bepaald onderdeel van het toneelspelen erg in de smaak valt, gaan we daar mee verder. De focus ligt op ontdekken. Ontdekken wat je met lichaam kan, ontdekken hoe je in een andere rol kruipt, ontdekken hoe je ter plekke iets moet verzinnen, ontdekken hoe je een scène speelt en ontdekken hoe leuk toneelspelen is!”

Alle info op ‘n rijtje:

– Data en tijden: 10 dinsdagmiddagen van 16:15 tot 17:15 (proefles op 8 oktober 2024)
– Kosten: 100 euro voor de hele cursus (incl. proefles)
– Locatie: Theater De Garage
– Voor wie: Kids van 9 t/m 12 jaar

Meedoen? Meld je dan aan via info@theaterdegarage.nl
Met vragen kun je terecht bij Marlie van Ulft, coördinator van Theater De Garage: 077-3514252