Toneelspelen voor beginners

Spelen is plezier beleven. En spelen doe je samen. Maar voor volwassenen is spelen verworden tot een herinnering aan hun jeugd. De ernst van de volwassenheid heeft de creativiteit doen vervagen. Maar die creativiteit is er nog altijd, alleen moet die ook kansen krijgen.

Welnu, Theater De Garage biedt die kans. Zij wil je een handje helpen om je creativiteit door het spel op de bühne te kunnen ontplooien. Stop!! Nu even niet afhaken. Lees verder.

Je hoeft geen Huub Stapel of Carice van Houten te zijn om toneel te kunnen spelen. Wij gaan je daarbij helpen. Kijk even mee.

Cursus voor beginners

Een cursus waarbij je kennis maakt met de broodnodige beginselen van stemgebruik, beweging, samenspel, improvisatie en techniek. Is dat saai? Nee, want in deze cursus is alles spel en spel is altijd spannend en spel is plezier. Met een minimum aan ervaring en een maximum aan enthousiasme verken je wat jouw mogelijkheden zijn op toneel.  Een cursus waarbij je kennis kunt maken met het spel op de bühne , maar waarbij plezier voorop staat. En…. leeftijd speelt geen rol.

Cursusleidster is Natasja van Tilburg. Zij is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en aan de Meisner Acteer Studio Paul Dekker. Als actrice heeft ze gespeeld in diverse films en t.v.-series als Goede Tijden Slechte Tijden, Baantjer en Huis Anubis.

Voorafgaand aan een definitieve aanmelding volg je een proefles, waarna je kunt besluiten om al of niet deel te gaan nemen.

Tijdstip:

Cursusprijs: € 175,–.

Voor informatie en aanmelding: info@theaterdegarage.nl  of 077-3514252.