Toneelcursus voor beginners / opfriscursus (vanaf 18+)

Spelen is plezier beleven. En spelen doe je samen. Maar voor de meeste volwassenen is spelen verworden tot een herinnering aan hun jeugd. De ernst van de volwassenheid heeft de creativiteit doen vervagen. Maar die creativiteit is er nog altijd, alleen moet die ook kansen krijgen.

Welnu, Theater De Garage biedt die kans. Zij wil je een handje helpen om je creativiteit, die je misschien verloren hebt/bent, weer terug te vinden. Stop!! Nu even niet afhaken. Lees verder.

Je hoeft geen Huub Stapel of Carice van Houten te zijn om te kunnen spelen. En zelfs het hebben van een kleine handicap is geen bezwaar. Wij gaan je daarbij helpen. Kijk even mee.

Cursus toneelspelen voor beginners, dan wel een opfriscursus.

Een cursus waarbij je kennis maakt met de broodnodige beginselen van stemgebruik, beweging, samenspel, improvisatie en techniek. Is dat saai? Nee, want in deze cursus is alles spel en spel is altijd spannend en spel is plezier. Met een minimum aan ervaring en een maximum aan enthousiasme verken je wat jouw mogelijkheden zijn op toneel.  Een cursus waarbij je kennis kunt maken met het spel op de bühne en waarbij plezier voorop staat. En…. leeftijd speelt geen rol maar je dient minimaal 18 jaar te zijn.

Cursusleidster is Natasja van Tilburg. Zij is afgestudeerd aan de Theateropleiding Eindhoven en aan de Meisner Acteer Studio Paul Dekker. Als actrice heeft ze gespeeld in diverse films o.a. in Alles over Niets en t.v.-series als Goede Tijden Slechte Tijden, Baantjer en Huis Anubis.

Voorafgaand aan een definitieve aanmelding volg je een proefles. Na deze proefles besluit je om al of niet deel te gaan nemen aan deze 10 lessen durende cursus. Er zijn minimaal 10 cursisten nodig om de cursus door te laten gaan. Start cursus is om 19.30 uur (foyer is open vanaf 19.15 uur) tot 22 uur op de dinsdag- of donderdagavonden (in principe aansluitend maar er kan ook af en toe een avond geruild worden, in overleg) .

Proefles kost € 18,50. De gehele cursus € 185,-. Voor informatie en aanmelding: info@theaterdegarage.nl  of 077-3514252.

Foto is van Iris Daniëlla